1. Home »
 2. Blog »
  1. internet marketing artikelen blog

   Wat is Internet Marketing? In deze sessie, leert u over Internet marketing plannen als een onderdeel van het totale marketing plan voor het bedrijf. U zult ook leren hoe het doel wordt bereikt om bezoekers naar uw website te trekken (of een subdomein), hoe u bezoekers met een goede sterke inhoud kunt bezighouden en hoe u ze kunt overhalen om mee te doen in de gemeenschap. U vindt er ook een beknopt overzicht van populaire strategieën voor internet marketing.

   Lees verder
   • internet marketing 2016
   • internet marketing online
   • online-marketing-trends

   U zult bekijken wat voor een marketing plan u heeft als een weerspiegeling van de zes fasen van marketing: de consument en marktanalyse; het analyseren van de concurrentie en uzelf; het analyseren van distributiekanalen; het creëren van een marketing plan; implementatie, toetsing, en herzieningen.

   Lees verder

   Deze sessie gaat in op de pay-per-click advertentie als een manier om een beroep op klanten te doen en hun aandacht te grijpen. Deze sessie bevat informatie over het opzetten van een account, het kiezen van zoekwoorden, het schrijven van advertenties, en het stellen van grenzen aan een campagne.

   Lees verder